Voor wie

Leefstijl omvat je persoonlijke en je werkende leven. Hierdoor is het voor mij  vanzelfsprekend om leefstijlcoaching aan te bieden voor zowel particulieren als organisaties.  

Leefstijlcoaching is iets voor jou als je

wilt weten wat gezonde gewoontes zijn op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en hoe je dat vertaalt naar je eigen situatie;

wilt weten hoe je ervoor zorgt dat je gezonde keuzes maakt

gezonde gewoontes wilt verankeren in je dagelijks leven;

wilt afvallen en/of op gewicht wilt blijven;

ongezonde gewoontes wilt aanpakken.

Aan de slag

We gaan aan de slag met jouw doelen. Jij bepaalt en jij houdt de regie. Om je doel te bereiken, combineren we allerlei onderwerpen, zoals: 

Voeding

Beweging

Slaappatroon

Ontspanning

Hormoonhuishouding

Planning / dagindeling

Stressmanagement

Mindset

“Het geheim van SUCCES zit in het VERANDEREN van iets wat je DAGELIJKS doet”

voeding
ontspanning
beweging

Persoonlijke leefstijlcoach

Merk je dat je niet lekker in je vel zit? Heb je moeite om je gewoontes te doorbreken? Dan zoeken we samen naar een gezonde leefstijl die bij jou past. We nemen afscheid van stress, slechte gewoontes en/of overgewicht. Het resultaat is: gezond en vol energie de toekomst tegemoet!

Zakelijke leefstijlcoach

Een betere gezondheid van werknemers leidt tot lager ziekteverzuim en een betere duurzame inzetbaarheid. Je medewerker ervaart hierdoor minder stress, meer voldoening, een hogere motivatie en een betere productiviteit. Ik richt mij op het verbeteren van de leefstijl van uw medewerkers door te focussen op vier pijlers: gezonde voeding, beweging, slaappatroon en gedragsverandering.