Particulieren

Iedereen is welkom voor leefstijlcoaching. Ik help je tijdens het proces door mijn kennis en coaching. We nemen samen kleine stapjes en realiseren een groot doel:
een gezonde leefstijl.

Intake

We starten met een intake van 1,5uur waarin ik alles bespreek omtrent je huidige gewoonten op het gebied van voeding, beweging, stress, slapen, dagplanning, het weekend, etc.

Doelen opstellen

We bespreken de doelen die je wilt bereiken, waarom je deze doelen stelt, wat je valkuilen zijn en wat jou helpt.

Persoonlijk leefstijladvies

Aan de hand van de intake en je doelen, bespreken we je eerste doel voor de volgende sessie. Ook maak ik een persoonlijk leefstijladvies dat je binnen 24 uur per mail ontvangt.

Vervolgsessies

Tijdens de vervolgsessie evalueren we hoe het gaat. Ook krijg je meer informatie en inspiratie. Als je eraan toe bent, kijken we naar het volgende doel.

Wat kun je verwachten?

Verandering van leefstijl draait om het maken van de juiste keuzes. Keuzes die je helpen, maar bovenal: keuzes die bij je passen. Samen maken we een plan met persoonlijke doelen.  Per sessie bekijken we welke tussenstappen haalbaar zijn zodat je je doelen bereikt met tussentijdse successen.

Afhankelijk van de obstakels die je ervaart, werken we aan je motivatie, je valkuilen, het vergroten van je wilskracht, oude gewoontes, terugval voorkomen enzovoorts.

Deze aanpak zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en motivatie opbouwt. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen. Na verloop van tijd krijg je plezier in het verbeteren van je dagelijks leven. Dat is de grootste beloning voor je inzet en de start van jouw nieuwe leefstijl.

“Laat één hobbel in de weg er niet voor zorgen dat jij je reis vroegtijdig beëindigt”

Wanneer is een leefstijlcoach iets voor mij?

Je zit niet lekker in je vel en hebt al lange tijd dezelfde voornemens maar ze willen steeds maar niet lukken. Gezonder eten, op tijd slapen, meer bewegen of sporten om maar wat voorbeelden te noemen. 

Je voelt dat je lijf en je gemoedstoestand niet verbeteren, maar hebt zelf niet het antwoord. En dat terwijl je zo toe bent aan verandering!

Herken je jezelf hierin en in de vragen hiernaast? Dan ben je klaar voor een leefstijlcoach!

Wil je weten wat gezonde gewoontes zijn op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en dit vertalen naar je eigen situatie?

Wil je weten hoe je gezonde keuzes en goede gewoontes kunt verankeren in je dagelijks leven?

Wil je gezond afvallen zonder een dieet te volgen?

Wil je kunnen omgaan met stress en beter ontspannen?

Heb je overgewicht, diabetes type 2, een hoge bloeddruk of een hoog cholesterol en wil je hieraan werken?