Neem contact op

Ben je klaar om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen? Ik help je graag op weg naar een gebalanceerd en energiek leven. Of je nu vragen hebt, meer wilt weten over mijn werkwijze, of een afspraak wilt maken, neem gerust contact met me op.

Liever direct een afspraak maken of persoonlijk je vragen stellen?

Je kunt me ook bellen op 06 44 624781. Ik sta voor je klaar om je te helpen op jouw weg naar een gezondere leefstijl.

Contact

Contactformulier

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  *=verplicht

  Er wordt altijd binnen 24 uur gereageerd. Heb je geen mail ontvangen dan is deze waarschijnlijk in de spamfolder terechtgekomen of geweigerd door jouw provider. Neem dan s.v.p. even telefonisch contact op.

  De passie voor het vak spat er vanaf bij Ellen! Het is fijn dat er goed naar je geluisterd wordt, de adviezen zijn op maat en haalbaar.”
  Hanneke

  Hanneke

  Ellen is zeer professioneel en toegewijd. Naast het voedingsadvies adviseert ze ook op het gebied van beweging en ontspanning om zo een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Ik raad haar zeker aan!

  Judith

  Ellen inspireert me met haar passie en enthousiasme om puur en gezond te eten. Dat betekent dat ik niet bezig ben met een dieet (negatieve energie) maar met gezond leven (positieve energie).

  Anja

  Als inmiddels oud-trainer van Baanbrekers was ik betrokken bij en uitvoeder van het sollicitatieprogramma Sterk naar Werk. Een onderdeel van het programma was de Workshop Leefstijl verzorgd door Ellen.

  Vanaf het begin waren wij overtuigd dat Ellen de juiste professional was voor deze Workshop. Zij heeft veel kennis en toonde veel respect naar onze kandidaten. Bovendien kon ze de groep met enthousiasme overtuigen van onze gedeelde visie dat een gezonde leefstijl kan bijdragen aan een gezonde fysieke maar ook mentale fitheid.

  Fitheid die nodig is om je kans op werk te vergroten. Mede door Ellen is het programma een succes geworden. Iedereen die op het gebied van Leefstijl een professional zoekt, die meedenkt en enthousiast deze materie voor het voetlicht weet te brengen kan ik Ellen van harte aanbevelen.

  Ton Kreemers

  Baanbrekers Waalwijk

  Inspirerende vrouw met de juiste visie en doelstellingen.
Door haar inlevend vermogen en kennis van zaken, kun je het optimale uit jezelf halen en ben je bij haar dus aan het juiste adres.

  Brechje

  Ellen Kant is altijd positief stimulerend. Ze heeft op maar gemaakte voedingsadviezen. Ze houdt rekening met wat wel en niet kunt. Het lijkt wel of ze altijd monter, positief gestemd en optimistisch is. Bij mij heeft haar advies ook een blijvend resultaat. Ze kan overal over meepraten. Consulten bij haar zijn reuze gezellig. Ik ga er altijd vrolijk vandaan en vind het zelfs jammer om weg te gaan. Ellen is echt top of the bill.

  René