Referenties

Hieronder staan de ervaringen van enkele cliënten en zakelijke relaties waar we mee samengewerkt hebben. Zij hebben nu allemaal een gezondere leefstijl die past bij hun leven en zijn meer in balans.

Referenties individuele leefstijlcoaching

“De passie voor het vak spat er vanaf bij Ellen! Het is fijn dat er goed naar je geluisterd wordt, de adviezen zijn op maat en haalbaar.”

Hanneke

Cliënt Adviesbureau Voeding & Leefstijlcoach Ellen Kant

“Inspirerende vrouw met de juiste visie en doelstellingen.
Door haar inlevend vermogen en kennis van zaken, kun je het optimale uit jezelf halen en ben je bij haar dus aan het juiste adres.”

Brechje

Cliënt Adviesbureau Voeding & Leefstijlcoach Ellen Kant

“Ellen is zeer professioneel en toegewijd. Naast het voedingsadvies adviseert ze ook op het gebied van beweging en ontspanning om zo een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Ik raad haar zeker aan!”
Judith

Cliënt Adviesbureau Voeding & Leefstijlcoach Ellen Kant

“Ellen Kant is altijd positief stimulerend. Ze heeft op maar gemaakte voedingsadviezen. Ze houdt rekening met wat wel en niet kunt. Het lijkt wel of ze altijd monter, positief gestemd en optimistisch is. Bij mij heeft haar advies ook een blijvend resultaat. Ze kan overal over meepraten. Consulten bij haar zijn reuze gezellig. Ik ga er altijd vrolijk vandaan en vind het zelfs jammer om weg te gaan. Ellen is echt top of the bill.”

René

Cliënt Adviesbureau Voeding & Leefstijlcoach Ellen Kant

“Ellen inspireert me met haar passie en enthousiasme om puur en gezond te eten. Dat betekent dat ik niet bezig ben met een dieet (negatieve energie) maar met gezond leven (positieve energie).”
Anja

Cliënt Adviesbureau Voeding & Leefstijlcoach Ellen Kant

Referenties zakelijke leefstijlcoaching

Als inmiddels oud-trainer van Baanbrekers was ik betrokken bij en uitvoeder van het sollicitatieprogramma Sterk naar Werk. Een onderdeel van het programma was de Workshop Leefstijl verzorgd door Ellen. Vanaf het begin waren wij overtuigd dat Ellen de juiste professional was voor deze Workshop. Zij heeft veel kennis en toonde veel respect naar onze kandidaten. Bovendien kon ze de groep met enthousiasme overtuigen van onze gedeelde visie dat een gezonde leefstijl kan bijdragen aan een gezonde fysieke maar ook mentale fitheid. Fitheid die nodig is om je kans op werk te vergroten. Mede door Ellen is het programma een succes geworden. Iedereen die op het gebied van Leefstijl een professional zoekt, die meedenkt en enthousiast deze materie voor het voetlicht weet te brengen kan ik Ellen van harte aanbevelen. “

Ton Kreemers

Baanbrekers uit Waalwijk.